ЗАЩО PVC ДОГРАМА?

Знаете ли, че домът ви губи 37% топлина през прозорците си?
Доверете ни се и ще ви помогнем да оптимизирате разходите до два пъти!

Топлоизолация с pvc дограма

Къде губим топлина?

Схемата в ляво илюстрира основните зони, където домът ни губи своята топлина. Некачествената дограма може да причини загуба на до 1/3 от енергията за отопление, а това води до високи сметки за ток. Затова, когато избирате нова дограма, трябва да сте убедени в нейното качество и нейната гаранция във времето.

Premium Plast ви предлага не само качествена pvc дограма, произведена по европейски образец и машини, но с готовност би ви помогнала при избора на подходящия за вашия дом модел и конфигурация.

Premium Plast разполага със собствена база за производство на модерно оборудване, позволяващо качествени PVC профили, отличаващи се със:

  • Икономичност;
  • Топлоизолация;
  • Шумоизолация;
  • Атрактивен външен вид;
  • Лесна поддръжка.

Икономичност

Домовете ни губят до 37% от топлината поради недобре изолирани прозорци. Професионалното поставяне и качествената PVC дограма ви гарантират, че тези загуби биха могли да намалеят до 2 пъти.

Топлоизолация

Степента на топлоизолация зависи от вида на стъклото, неговата дебелина и разстоянието между стъклата.

Шумоизолация

В своята база за производство на PVC дограма Premium Plast използва профилни системи с 3 , 4 и 6 камери, които осигуряват добра звукоизолация на прозоречните системи.

Атрактивен външен вид

PVC профилите, които използваме са със съвременен дизайн. Това придава изисканост и елегантност на готовите продукти и позволява различни конфигурации в дизайна на интериора. Предлагаме бели, цветни или имитиращи дърво PVC дограми, както и голям асортимент от ламинирани профили.

Лесна поддръжка

За почистването на дограмата се препоръчва да се използват гъби и тъкани с меки влакна и специални съставки, които лесно отстраняват замърсяванията от PVC – повърхностите – рамките, сгъвките, подпрозоречните первази и козирките. За качествено измиване може да се използва обикновен сапунен разтвор.

Внимание!

Използването на почистващи препарати с абразивни частници не се препоръчва при пластмасови и стъклени повърхности.Четете внимателно инструкциите и състава на почистващия препарат. При спазването на основните правила за поддръжка на PVC дограмата тя ще ви служи дълго, а вие ще бъдете доволни от нейният безупречен външен вид десетилетия наред.

С оглед ангажимента, който поемаме спрямо нашите клиенти и за да ви улесним в поддръжката на вашата PVC дограма, обобщихме правилата за почистване на дограмата спрямо основните видове замърсители: