Каква душ кабина да купим

Душ кабината вече не е лукс, а напълно нормална част от мебелите за баня. Разнообразието от видове не е малко, а напротив. На пазара можете да намерите ъглови, прозрачни, непрозрачни, малки, големи и т.н.

Цената на душовете варира, но като цяло това не е грандиозен разход за едно домакинство.

Голяма баня дава свобода на въображението, която е така необходима за избор на перфектната душ кабина. За съжаление, ако банята е по-малка, няма да можете да поставите повечето от най-необходимите мебели за баня. Ще трябва да се ограничите до шкафове и мивка.
Големите бани не са рядкост в България. Овалните душове са любими, но не са подходящи за много голямо помещение. Ако не сме запознати със спецификата на даден продукт, препоръчително е да се консултираме с експерти, които ще ни дадат повече информация по този въпрос. Трябва да имаме предвид дебелината на стъклото, формата на кабината, как се отваря и т.н.

Всеки детайл е важен, за да получите банята на вашите мечти.

Най-доброто нещо за непрозрачните кабини е уединението, което те осигуряват. Те са идеални за големи семейства, осигурявайки на всеки необходимото лично пространство.

Душ кабините са най-доброто решение, ако искате да разделите банята на суха и мокра част. Практични са и от друга гледна точка – площта им е по-малка и се отопляват по-лесно. Това е огромен плюс, особено през студените зимни месеци. Ако семейството ви има малки деца, те ще ви бъдат благодарни, а и вие няма да се притеснявате да не би да настинат.
Тайната на красивата баня се крие в перфектната организация на самата нея. Някои видове душ кабини са проектирани да се поберат в пространството между тоалетната и мивката. Размерите им са различни и това може само да ни е от полза.
Разбира се, разумно е да избягвате да купувате твърде малки душ кабини поради клаустрофобичното чувство, което могат да причинят у някои хора, особено в малки деца.