Чантата издава дали имате управленски качества

Дамски чанти има колкото и жени.

Размерите и цветовете са различни, като идеята е те да отговарят на различни фактори, като атмосферни условия, поводи, на които ще се носят, облекло и куп други. Дамски чанти се продават, както в сайтовете за чанти онлайн, така и в много магазини за скъпи и луксозни чанти, както и в тези за дамски чанти на ниски цени.

Интересно е, че според това дали една чанта е подредена или в нея цари същински хаос, може да се разбере що за човек е притежателката и. Стига се до случай, в които някой работодатели карат бъдещите си колежки да изпразнят съдържанието на чантите си преди да ги назначат на работа. Ако ви се струва, че подобно поведение може да се дължи на географските ширини и най-вероятно става дума за страни, като Русия и Турция например, то истината е, че това се случва на Запад.

Логика в подобно поведение обаче има. Оказва се, че ако една чанта е разхвърляна, то най-вероятно притежателката й е голяма душа, която лесно завързва приятелства. В същото време обаче тя лесно спира да контактува с някого. В работната среда, както и в личния си живот, тя е спокойно и не бърза. Това в някой случай е добре, но в други може да коства доста на работодателя си. С такава жена се общува лесно, но трудно се работи или живее.

Ако обаче имате жена с дамска чанта, в която всичко е подредено по конец, то най-вероятно става дума за жена, която се държи отбрано и учтиво с непознати, а в същото време на такава жена може да се разчита за много неща. Тя има око за детайла и е много надеждна, като това и дава възможност да се превърне в лидер и в даден момент да се издигне във фирмената йерархия.

източник: https://www.zebra-online.com/